Teaser Wilde Warboel

Ergens bijhoren. Dat is een basisbehoefte van ons allemaal. Soms kan je van bij de geboorte voelen dat je exact thuishoort waar je bent geboren

Je voelt je goed binnenin je familiecontext, waar je fysiek woont en hebt de juiste vrienden, collega’s en meer rondom je verzameld.

But let’s be honest here … vaker wel dan niet is de zoektocht naar belonging warrig en een boeltje. Is het een weg van trial en error, ups & downs. Tot je jouw plekje vindt omringd met de mensen die het beste in jou naar boven halen en jij in hen.

Onze podcast en later blog is een plek waar wij (Sacha, Olisa en Manon) thuiskomen bij elkaar. Onze gedeelde koloniale roots en feministische harten zijn wat ons oorspronkelijk bij elkaar bracht. Onze zoektocht naar true belonging is de inspiratie voor het creëren van een plek waar we anderen willen uitnodigen om mee warrig te zijn met ons.

Het is een plek waar we kritisch en luchtig en emotioneel en grappig en all over the place en gestructureerd en diepgaand en fluffy zijn.

Een wilde warboel, quoi.

Liefde ❤️

Manon, Sacha en Olisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: